Kadeti vybojovali nádherný extraligový bronz!

Hodnocení všech zápasů závěrečného turnaje trenérem Lubomírem Vašinou:
Základní skupina:
Hradec Králové 3:0
Chtěli jsme utkání rychle vyhrát a dobře se tak nastartovat do turnaje. To se nám podařilo.
Velké Meziříčí 1:3
V tomto utkání jsme chtěli rozhodnout o našem postupu do semifinále a bojů o medaile. Podali jsme jeden z nejslabších výkonů poslední doby. Oboustranně to nebyl příliš kvalitní zápas. Ukázalo se však jako důležité, že jsme získali jeden set.
Brno 3:2
V posledním zápase ve skupině jsme se dostali pod obrovský tlak. Prohrávali jsme 2:0 na sety a hrozilo, že nám boj o medaile unikne. Naštěstí jsme zápas otočili a doslova utekli hrobníkovi z lopaty. Připomínalo mi to zápas juniorů na finále extraligy v základní skupině, který jsme také otočili na 3:2. Po této dramatické bitvě (v tie breaku 17:15) jsme ve skupině skončili druzí a postoupili do bojů o medaile.
Semifinále:
Lvi Praha 0:3
Praha nás naprosto rozstřílela servisem. Nelze ani hodnotit náš výkon, protože jsme se vůbec nedostali do hry. Byli jsme pod obrovským tlakem a nedokázali se z něho vymanit.
O 3. místo:
Brno 3:2
Chtěli jsme získat medaili jako zaslouženou odměnu za poctivou práci. Začali jsme utkání výborně a vyhráli jsme první set. I ten druhý jsme měli ve svých rukách, ale prohráli jsme ho 29:27. Ve třetím setu bylo Brno mírně lepší a šlo do vedení. Pro čtvrtý set jsme změnili sestavu tak, abychom se pokusili soupeře uspat. Ten, když viděl, že nemáme na palubovce to nejlepší, polevil a začal chybovat. Srovnali jsme. Ve zkrácené hře se měnily strany za stavu 8:7. Na podání šel Tomáš Kristián a zápas dopodával. V této fázi jsme hráli bezchybně a došli si pro sladké vítězství.