Příprava žáků pokračovala soustředěním v Setině


Zaťaženie bolo zamerané na kondičný a silový rozvoj. Behy v lese boli kombinované krátkymi a dlhšími intervalovými úsekmi. Do tréningu sme napríklad zaradili aj okruh v lese s krátkym prudkým výbehom do svahu a postupne sme zvyšovali počet odbehnutých okruhov. Do denného tréningu sme zaradili aj hru s loptami, základné herné činnosti boli v programe na poslednom tréningu večer.
Počasie nám prialo aj k ostatným aktivitám. Po večernom tréningu nasledovalo pravidelné posedenie pri táborovom ohni a opekanie špekačiek. Sústredenie prešlo bez zranení, hráči výborne trénovali, aj keď únava bola vysoká.
Nedeľný turnaj v Palkoviciach sa musel presunúť do haly, v nedeľu prišlo ochladenie a silný dážd. Organizátori tradičného turnaja boli na túto alternatívu pripravení. Žiaci odohrali štyri zápasy proti dospelým družstvám. Herné zaťaženie bolo na mieste, ale výkonnostný rozdiel bol výrazný. Pre žiakov to bolo veľké sústo, hrať proti dospelým hráčom, na mužskú sieť. V danom štádiu prípravy však bol turnaj dobrým spestrením sústredenia.

Setina2

Setina3