Naši žáci se dotýkali volejbalových es


„To, že se v Ostravě od 3. do 15. září 2021 konala jedna za základních skupin ME ve volejbale mužů, ví asi každý. To, že se u nás představily v podstatě dle pozdějších výsledků ty nejlepší týmy včetně toho českého, ví asi taky každý, kdo se o volejbal jen trošku zajímá. Ale to, že přímo na hřišti měl náš klub nespočetné zastoupení, už asi ví jen málokdo. Hráči to ale nebyli.
Náš klub na této vrcholné akci mimo jiné zastupovali i žáci, kteří těm největším evropským volejbalovým hvězdám podávali míče, drželi vlajky při hymnách a nosili třeba led. Ano, právě naše mládež byla poctěna tímto sice nelehkým, ale krásným úkolem. Museli jsme absolvovat dvě školení, pak plnit úkoly na hřišti dlouho do noci, ale vše bylo vyváženo neskutečnými zážitky, které si budou určitě pamatovat do konce života. Vidět na živo Ervina Ngapetha, Simonne Giannelliho či budoucí megastar Alessandra Michieletta se už nemusí opakovat.
Takže, ač to byla neskutečná logistická a zodpovědná šichta, děkujeme všem, kteří nám umožnili být součástí tohoto nádherného volejbalového „divadla“. Chtěli bychom také poděkovat všem rodičům, kteří po nocích či v době práce ochotně rozváželi děti. Bez Vás bychom to nedali! Díky. A hlavně chceme poděkovat samotným klukům, kterých se na palubovce vystřídalo na 30, že se „práce“ chopili se ctí a s přehledem ji zvládli. BRAVO!“

Foto2

Foto3

Foto 4

2021 09 15 204023 DC7 4062
Foto: idnes a VK Ostrava