Lednový program nabitý hlavně poháry


První proběhne v domácím prostředí 7. ledna od 17 hodin a odveta 9. ledna ve stejný čas na palubovce soupeře. V roli favorita budeme usilovat o postup do čtvrtfinále poháru. V něm se vítěz našeho dvojutkání střetne s Karlovarskem. Podle předběžných termínů čtvrtfinále, které určil ČVS, by postupující hrál doma 16. ledna a na půdě Karlovarska 22. ledna.
Ostatní čtvrtfinálové dvojice jsou již známy: Příbram – České Budějovice, Brno – Liberec a Lvi Praha – Kladno. O místě konání pohárového Final four ještě není rozhodnuto, ale hrát se bude 22. a 23. února 2020.
Na konci ledna nás čeká slavnější pohár. V italské Modeně 29. ledna od 20:30 nastoupíme v prvním utkání 3. kola evropského poháru CEV proti domácímu Leo Shoes.
V extraligovém programu máme z kraje ledna delší přestávku. Zápas 13. kola proti Brnu je naplánován předběžně na 22. února, pokud tedy náš tým nebo Brno nepostoupí na finálový turnaj českého poháru. Utkání 14. kola extraligy jsme si předehráli už v listopadu loňského roku, kdy jsme prohráli v Českých Budějovicích 3:2.
A tak po dvou pohárových střetnutích se Zlínem bude do třetice v lednu naším extraligovým soupeřem Zlín. Zápas 15. kola sehrajeme v domácím prostředí v sobotu 18. ledna od 17 hodin. Další extraligový zápas náš čeká v Ústí nad Labem 25. ledna.