Už ve středu na pohár proti Karlovarsku. Vstup je zdarma!


Čekání na první extraligové utkání po vánoční přestávce, které sehrajeme doma v sobotu 18. ledna od 17 hodin proti Zlínu, si tak naši hráči i fanoušci zkrátí tímto utkáním, ve kterém hostíme celek Karlovarska ve středu 15. ledna od 17 hodin.
Mezi osm nejlepších celků soutěže jsme se probojovali po vyřazení Zlína, když jsme doma vyhráli hladce 3:0 a k postupu nám následně stačila i porážka v pěti setech na palubovce soupeře.
Do našeho týmu se vrací z reprezentace smečař a kapitán David Janků, takže v kompletní sestavě se můžeme pokusit postoupit do Final four Českého poháru. A ve Varech se nás můžou obávat. Už loni jsme Karlovarsku znemožnili postup do semifinále extraligy. A také v této sezoně jsme už Karlovarsko u nich potrápili. V mistrovském utkání, kdy jsme dokázali smazat manko dvou setů, jsme nakonec prohráli ve zkrácené hře.
Další čtvrtfinálové dvojice tvoří Příbram – České Budějovice, Brno – Liberec a Lvi Praha – Kladno.
Pohárový zápas s Karlovarskem slibuje zajímavou podívanou. Přijďte ve středu 15. ledna od 17 hodin se pobavit do haly Sareza dobrým volejbalem. Vstup je zdarma.
Odveta v Karlových Varech je naplánována na středu 22. ledna od 18 hodin.