Boj o šestku pokračuje domácím zápasem proti Brnu


Naše současná forma a výsledky nejsou právě nejlepší. Ve Frýdku – Místku jsme ztratili po dvou jasně vyhraných setech dva body. Doma v pondělní televizní dohrávce proti Kladnu jsme se naopak po prvních dvou špatně odehraných setech nadechli k obratu, který jsme ale ve zkrácené hře nedokonali.
Náš sobotní soupeř se naopak donedávna pyšnil úžasnou formou, která ho jednu chvíli vynesla až na třetí místo extraligové tabulky. Od půlky listopadu, kdy Brno prohrálo 3:0 s Karlovarskem, vyhráli svěřenci Ondřeje Marka 9 utkání v řadě a jejich série skončil po těsné porážce 2:3 opět s lídrem tabulky. V posledním zápase si brněnští hráči připsali velké zaváhání, když prohráli na palubovce posledního Ústí nad Labem 3:0.
Brnu máme co vracet. První utkání ve druhém extraligovém kole jsme v jihomoravské metropoli prohráli 3:1. Tři body ze sobotního utkání před náročným vyvrcholením základní části, bychom potřebovali jako sůl. Ve hře je nejen účast v elitní šestce, ale také páté místo, kam se můžeme posunout tříbodovým vítězstvím, když na Kladno i na pražské Lvy ztrácíme pouhé dva body.
Přijďte povzbudit naše hráče v sobotu 22. února od 17 hodin do haly Sareza v tomto důležitém extraligovém utkání.