V sobotu nás čeká derby s Black Volley Beskydy

Pro domácí po odložení zápasu 1. kola na Odolene Vodě z důvodu výskytu nemoci Covid – 19 v týmu soupeře, to bude první soutěžní utkání. V generálce na extraligu jsme Black Volley Beskydy porazili v domácí hale Sareza 3:1. K derby přijedeme posíleni skvělým výkonem a výhrou v 1. kole doma nad Kladnem 3:0.
Kádr našeho regionálního rivala prošel v letní přestávce velkými změnami a vedení klubu se netají letos vyššími ambicemi než v loňské nováčkovské sezoně. Srbského trenéra Prakljačice nahradil trenér Ústí nad Labem Jakub Salon.
Mezi novými posilami je bývalá nahrávač Příbrami, Ukrajinec Dolgopolov, reprezentační libero z Kladna Moník, brněnský blokař August nebo nám dobře známý zlínský blokař Čechmánek. Zajímavou zahraniční posilou je argentinský univerzál Romanutti.
Beskydy loni sázely na legii zahraničních hráčů a v jejich dresu již nepůsobí Mitic, Babic, Jocic, Dustinac, Sergio, R. Kozák, Š. Kozák nebo Yevstratov. Prestižní bude sobotní utkání pro Tomáše Jambora, který se stal po příchodu z Frýdku – Místku naším druhým nahrávačem.
Současný kádr Black Volley Beskydy:
Nahrávači – Dolgopolov, Mišek
Univerzálové – Romanutti, Prokůpek
Blokaři – August, Široký, Čechmánek
Smečaři – Mečiar, Krysiak, Drozd
Libera – Moník, Pospíšil
Trenér Jakub Salon
Přijďte povzbudit naše hráče v prestižním derby, které se hraje v sobotu 26. září od 18 hodin ve Frýdku – Místku v hale ZŠ Pionýrů 400.