V pátek hostíme Ústí a hned v sobotu jedeme ke Lvům do Prahy


V pátek 20. listopadu hostíme doma od 17 hodin Ústí nad Labem a v sobotu 21. listopadu hrajeme od 18 hodin v Praze proti Lvům.
Utkání vyhledejte a sledujte zde:
http://www.czechvolley.tv/CompetitionMatches.aspx?ID=15&PID=23
V domácím utkání se pokusíme zastavit rozjeté Ústí nad Labem. Prestižní bude utkání pro nového trenéra hostů Lubomíra Vašinu, který v minulosti vedl jak náš extraligový tým mužů, tak naposledy několik sezon týmy kadetů a juniorů. Ústí zažívá nebývale úspěšný vstup do sezony a z pěti zápasů čtyři vyhrálo. Tradiční otloukánek zatím překvapuje celou extraligu.
Dirigentem na hřišti je navrátilec do ústeckého dresu Luboš Bartůněk, útočnou sílu podpoří nově Kanaďan Lars Bornemann. Husarský kousek si těsně před startem nové sezóny UNIQA extraligy připsalo vedení klubu, kterému se v nynější nelehké době podařilo dovést do zdárného konce příjezd loňské opory týmu Chilana Vicente Parraguirre.
Změny v kádru:
Příchody: Luboš Bartůněk (Lvi Praha), Lars Bornemann/CAN (Volleyball Raiffeisen Waldviertel/AUT), Matěj Koloušek (Kladno).
Odchody: Zachary Melcher/USA, Nebojsa Januzović/SRB, Marek Šulava.
Soupiska Ústí nad Labem:
Nahrávači: Jan Kasan, Luboš Bartůněk
Blokaři: Marek Beer, Martin Tibitanzl, Jan Vodvárka
Smečaři: Matouš Lank, Vicente Parraguirre, Ivo Kobolka, Jan Šídlo, Lars Bornemann, Matěj Koloušek
Univerzál: Filip Kramar
Libero: Jiří Kořínek
Trenér Lubomír Vašina
V sobotu 21. listopadu od 18 hodina hrajeme v Praze proti tamním Lvům. Ambiciózní tým z hlavního města zatím odehrál pět utkání a tři vyhrál.
Lvi Praha ještě před začátkem přípravy na nový ročník UNIQA extraligy vyhlásili útok na titul a tak se museli na přestupovém poli činit. Dirigentské taktovky se ujal reprezentační nahrávač Jakub Janouch. K ruce má mladou srbskou krev i zkušeného australského světoběžníka a jako obvykle dostanou šanci vlastní odchovanci. Zda se Lvům podaří do týmu přivést další posilu, avizované kubánského smečaře, ukáže čas. Jistým příchodem se stal po rozehrání sezony slovenský smečař Matej Paták. Svěřence Tomáše Pomra měla čekat i premiéra na evropské scéně, konkrétně v Challenge Cupu. V Lotyšské Jurmale však díky onemocnění covid – 19 museli do karantény a dvojutkání nesehráli. Poté se velmi komplikovaně vraceli zpět domů.
Změny v kádru:
Příchody: Matej Paták/SVK (Chaumont/FRA), Stefan Skakic/SRB (Ribnica Kraljevo/SRB), Aleksandar Nedeljkovic/SRB (Spartak Subotica/SRB), Jakub Janouch (Friedrichshafen/GER), Luke Smith/AUS (United Volleys Frankfurt/GER), odchovanci Jan Vodička, Ladislav Toman, Jan Charvát, Josef Havlas.
Odchody: Šimon Krajčovič/SVK (Liberec), Marek Šulc (Waldviertel/AUT), Luboš Bartůněk (Ústí), Martin Kočka (Karlovarsko), Michael Kovařík, Thomas Douglas-Powell/AUS (Al-Wakrah Sport Club/QAT).
Soupiska Lvi Praha:
Nahrávači: Jakub Janouch , Ivan Pliasetskyi
Blokaři: Alex Nedeljković, Petr Špulák, Jiří Král , Jan Charvát
Smečaři: Matej Paták, Jan Svoboda, Jan Vodička, Ladislav Toman, Luke Smith, Stephan Skakić
Univerzálové: Jiří Toman, Matej Mihajlovič
Libera: Matyáš Ježek, Josef Havlas
Trenér Tomáš Pomr

Lvi Praha M 19 skupinovka

Foto zdroj: www.cvf.cz