Vítězství nad Lvy povede do nejlepší šestky


Zápas si najděte a sledujte zde:
http://www.czechvolley.tv/CompetitionMatches.aspx?ID=15&PID=23
Při případné rovnosti bodů s Aerem Odolena Voda, na kterou máme nyní náskok jednoho bodu, bude dalším kritérium počet vítězství. Pokud by ani toto nerozhodlo, připadají dále k posouzení podíl setů a pak podíl míčů ve skóre za všechny odehraná utkání základní části. Existuje ještě čistě teoretická možnost, že skončíme pátí, to by ale při našem vítězství muselo Ústí prohrát doma s týmem Beskyd.
Lvi Praha, náš poslední soupeř v základní části, již nemohou skončit v tabulce jinak než na 4. místě. V prvním utkání jsme v Praze prohráli 3:0. Lvi Praha si v týdnu zajistili postup do Final eight Českého poháru, když po porážce 1:3 na palubovce Příbrami zvítězili doma v odvetě 3:0 a pak i ve zlatém setu 15:7.
Sobotní zápas tedy přinese rozuzlení. Máme vše ve svých rukou. Souběžně, i když s hodinovým zpožděním, budeme sledovat utkání Odolena Voda – Kladno. Kladno se bude snažit udržet osmou pozici a tím výhodu domácího prostředí v předkole play off před dotírajícím Brnem. To však hostí favorizované České Budějovice, které usilují o prvenství v základní části.