V pohárovém pokračování nás čeká Brno


S týmem Brna jsem se již střetli v extralize a prohráli jsme na palubovce soupeře 3:1. Loni nás stejný soupeř z českého poháru vyřadil. Svěřenci Ondřeje Marka si vedou v extralize velmi slušně. V osmi zápasech se radovali čtyřikrát z vítězství. Naposledy vedli na palubovce favorizovaných Českých Budějovic 0:2 na sety, ale nakonec padli ve zkrácené hře. Brno nastoupilo v sestavě: Zmrhal, Crins, Drahoňovský, Hrazdira, Klajmon, Truong, libera Lžičař, Špelda. Střídali: Janečka, Jirásek, Fitz, Toman, Špelda, Kočvara.
Ve 3. kole českého poháru již Odolena Voda vyřadila Black Volley Beskydy po dvou výhrách bez ztráty setu a postoupila do čtvrtfinále, kam jsou přímo nasazeny celky Českých Budějovic, Karlovarska, Ústí nad Labem a Liberce. Příbram si veze do odvety na Kladně výhru z domácího prostředí 3:1. Lvi Praha vyhráli 3:0 ve Zlíně a čeká je domácí odveta.
Přijďte ve čtvrtek 18. listopadu od 17 hodin povzbudit naše hráče, aby předvedli další dobrý výkon a navázali tak na velmi slušné vystoupení v posledním extraligovém zápase v Liberci.