Jihostroj – těžká překážka k prodloužení vítězné série


Podobně jako proti Lvům Praha nebudeme v domácím prostředí favority, ale proti kandidátovi na titul můžeme překvapit. Naše výkonnost má stoupající tendenci a mílovými kroky jdeme za svým cílem – zajistit si minimálně účast v předkole play off.
Čeká nás nejtěžší ze soupeřů, které jsme na přelomu roku jak v extralize, tak v poháru potkali. První utkání na podzim starého roku jsme na jihu Čech absolutně nezvládli a po vyrovnaném prvním setu jsme v následujících dvou uhráli jen devatenáct míčů.
České Budějovice, kam před sezonou přestoupil náš blokař Sedláček, potvrzují pozici jednoho z velkých kandidátů na titul a celé extraligové tabulce kralují spolu s Karlovarskem, když prohráli jen dvakrát ze 14 zápasů. Právě v posledním extraligovém utkání prohrál Jihostroj doma s Karlovarskem až příliš hladce ve třech setech a bude mít tedy v hale Sareza co napravovat.
Jihočeši nastoupili v sestavě: Mach, Schouten, Licek, Polák, de Amo, Stoilovič, libero Kryštof. Střídali: Michálek, Kriško, Piskáček, Sedláček.
Přijďte v sobotu 15. ledna od 17 hodin povzbudit naše hráče a přesvědčit se o tom, že favoritovi neprodají určitě kůži lacino! Zápasy volejbalové extraligy už můžete sledovat i na webových stránkách volej.tv.

Foto: www.volejbalcb.cz