Ostrava Cup je poslední prověrkou před startem extraligy

Příprava na nový ročník extraligy vrcholí. Tradiční mezinárodní turnaj Ostrava Cup pořádáme 16. a 17. září v hale Sareza. Představí se týmy čtyř zemí, ze Slovenska přijede Myjava, z Polska Sulecin a z Rakouska Waldviertel. Z domácí soutěže se kromě našeho celku turnaje zúčastní Fatra Zlín.
Ostrava Cup se bude hrát po dva dny systémem každý s každým.
Rozpis utkání:
Pátek 16. září
9:00 Sulecin – Zlín
11:30 VK Ostrava – Myjava
14:00 Zlín – Myjava
16:30 Zlín – VK Ostrava
19:00 Waldviertel – Sulecin
Sobota 16 září
9:00 Sulecin – VK Ostrava
11:30 Waldviertel – Zlín
14:00 Myjava – Waldviertel
16:30 VK Ostrava – Waldviertel
19:00 Myjava –Sulecin
Ostrava Cup přinese určitě zajímavé zápasy. Rakouský tým trenéra Zdeňka Šmejkala přijede s českým nahrávačem Pavlem Bartošem a slovenským smečařem Markem Mečiarem, kterého známe z dresu Beskyd. Sulecin je tým první polské ligy, který se loni jen těsně vyhnul přímému sestupu s bilancí osmi výher a 22 porážek. Z tohoto celku přišel do Ostravy nahrávač Artur Blažej, naopak opačným směrem putovalo libero Damian Sobczak. Slovenská Myjava vstoupí do extraligy až o týden později než náš celek a v tamní extralize bude hrát pouze s pěti soupeři. Fatra Zlín před letošní sezonou značně posílila. Z Karlovarska dorazil univerzál Římal, z Liberce blokař Pražák a z Brna se vrátil nahrávač Truong.
Přijďte se podívat, jak se náš tým připraven na posledním turnaji před ostrým startem extraligy, kterou zahájíme 24. září zápasem v Českých Budějovicích.