Porazíme Brno i podruhé v sezoně?

Bylo by skvělé i podruhé soupeře porazit a radovat se po dlouhé době z vítězství. V sobotu 21. ledna od 16:30 hrajeme další extraligové utkání na palubovce Brna. Před třemi měsíci 22. října loňského roku jsme doma dokázali otočit stav 0:2 na sety a vyhrát zkrácenou hru 15:13. Následně jsme uspěli za dva body na Kladně a od té doby sbíráme zase jen porážky.
Účast v baráži se každou porážkou blíží. Pokud do ní sestoupíme, tak se nakonec postavíme vítězi první ligy, ale nebudeme muset bojovat s 12. týmem tabulky. Vedení našeho klubu již avizovalo, že se pokusí do konce lednového přestupního termínu sehnat posily. Není tajemstvím, že bychom rádi posílili na postu univerzála a smečaře.
Brňané naopak na sedmém místě tabulky s bilancí 8 výher a 11 porážek usilují o výhodu domácího prostředí v předkole play off. Ztráta na šesté místo a přímý postup do čtvrtfinále play off je již osmibodová.
Naše naděje na záchranu mimo povinnou účast v baráži ještě neumřela, ale z prvních dvou utkání nového roku s Ústím nad Labem a Zlínem jsme získali jen bod a na dvanácté Benátky nad Jizerou ztrácíme osm bodů.
Sledujte naše sobotní utkání 21. ledna od 16:30 na webu volej.tv.