Překvapíme v domácím prostředí proti Kladnu?

Proti Brnu to v minulém kole podruhé v sezoně nevyšlo. Máme druhý pokus, jak porazit jeden tým v obou zápasech základní části. V sobotu 28. ledna hostíme od 17 hodin tým Kladna, který jsme na jeho palubovce dokázali pokořit v pěti setech a slavit tak jednu ze dvou doposud získaných extraligových výher.
Kladno je na 5. místě tabulky, když z 19 zápasů vyhrálo 13. Má takřka jistý přímý postup do čtvrtfinále play off, otázkou je, zda se mu podaří vybojovat si konečným umístěním po základní části výhodu případného rozhodujícího zápasu v domácím prostředí. Na České Budějovice ztrácí v tuto chvíli pět bodů.
Na udržení v extralize bez nutnosti sehrát baráž ztrácíme v tuto chvíli osm bodů na dvanácté Benátky nad Jizerou, které také budeme ještě hostit v domácím prostředí. Dále se střetneme s Odolenou Vodou, Příbramí a Karlovarskem. Benátky nad Jizerou hrají se Zlínem, Kladnem, Karlovarskem a Beskydami.
V našem týmu se poprvé na domácí palubovce představí noví hráči z BlackVolley Beskydy – Mišek, Perry, Motyčka a Jelen a s nimi nový asistent trenéra Jakub Salon.
Přijďte podpořit náš tým v sobotu 28. ledna od 17 hodin na cestě za třetím extraligovým vítězstvím.