Derby o postup do Final four ČP s týmem Beskyd

Jediná výhra nám stačí k zopakování loňské účasti mezi nejlepšími čtyřmi týmy domácího poháru. Ve čtvrtek 2. února hostíme od 17 hodin Black Volley Beskydy. Využijeme nasazení přímo do čtvrtfinále a podíváme se 26. února na vyvrcholení druhé domácí soutěže do Kutné Hory?
Vítězství bychom potřebovali jako sůl hlavně pro zvýšení sebevědomí na dohrání základní části extraligy, kdy se takřka se stoprocentní jistotou připravujeme na účast v baráži o udržení.
Proti soupeřům z Beskyd jsme se postavili již dvakrát v základní části. Doma jsme prohráli 1:3 a na palubovce soupeře 2:3. Velmi prestižní bude čtvrteční utkání pro čtveřici Mišek, Perry, Motyčka a Jelen, která nás posílili právě z tábora našeho pohárového soupeře pro zbytek sezony, aby nám pomohla se záchranou extraligy.
Beskydy se do čtvrtfinále domácího poháru dostaly přes Šlapanice 3:1 a Příbram 3:2. Jistými účastníky Final four jsou již týmy Karlovarska a Liberce. Karlovarsko přemohlo ve čtvrtfinále pražské Lvy a Liberec vyhrál v Odolene Vodě. Poslední čtvrtfinálovou dvojici tvoří České Budějovice a Kladno.
Přijďte se ve čtvrtek 2. února od 17 hodin podívat na bezesporu zajímavé čtvrtfinálové utkání domácího poháru.