Čeká nás poslední zápas - souboj posledního s prvním

Základní část extraligy končí. Loňského mistra a současného lídra extraligové tabulky tým Karlovarska hostíme v sobotu 4. března od 17 hodin. Zatímco pro nás je to jeden z přípravných zápasů na baráž o udržení extraligy, náš sobotní soupeř bude chtít tříbodovým ziskem potvrdit vítězství v základní části a získat nejlepší výchozí pozici pro vyřazovací boje.
Karlovarsko má za sebou páté neúspěšné finále Českého poháru. V pondělí prohrálo ve finále s Libercem ve třech setech, když všechny tři sady zápasu skončily nejtěsnějším rozdílem dvou bodů. A právě se Severočechy soupeří svěřenci Jiřího Nováka o první místo po základní části. Karlovarsko nebude chtít u nás nic podcenit. Má náskok jednoho bodu na svěřence Martina Démara a nebude chtít spoléhat, že by Liberec klopýtnul na Kladně.
Naše zraky se upírají na play off první ligy, ze kterého vzejde náš soupeř pro baráž, která se hraje až na přelomu dubna a května. Pro udržení budeme muset zvládnout sérii na tři vítězná utkání s výhodou rozhodujícího zápasu v domácím prostředí.
Čtvrtfinále play off první ligy startuje v pátek 3. března a hraje se na dvě vítězná utkání. Vítěz základní část z Bučovic hostí Velké Meziříčí, další dvojice tvoří Blue Volley Ostrava – Liberec B, Dobřichovice – ČZU Praha a Hradec Králové – Brno.
Přijďte v sobotu 4. března od 17 hodin do haly Sareza na poslední extraligové utkání této sezony.