V sobotu se můžeme na Brno bodově dotáhnout

Po 14 odehraných zápasech je Brno na 5. místě tabulky s vyrovnanou bilancí sedmi výher a sedmi porážek. Naposledy doma porazil loňský finalista extraligy v pěti setech druhé Karlovarsko. Na svého sobotního soupeře ztrácíme ve vyrovnaném středu tabulky pouze tři body, které bychom rádi získali právě ve vzájemném zápase. Kádr Brna doznává i během rozehrané sezony řady změn. V týmu skončili cizinci Američan Ammerman a Rus Ščerbatych. S jejich výkonností nebyli v Brně spokojeni. Při posledním zápase se do hry nedostal ani americký univerzál Goodell a nemocný byl kolumbijský blokař Mendoza. Místo toho naskočili do sestavy mladící Římal s Handlířem a Brnu to šlo náramně k duhu.
Největší oporou týmu je smečař, kapitán a nejvíce bodující hráč extraligy Michal Hrazdira. V posledním utkání proti Karlovarsku nastoupilo Brno v této sestavě: Licek, Hrazdira, Pražák, Římal, Handlíř, Klapal, libero: Muroň. Střídali: Perry, Neubauer, Haník.
V napjatém boji o play off potřebujeme každý bodík. Přijďte povzbudit naše hráče při cestě za vítězstvím nad silným soupeřem. Hraje se v hale Sareza v sobotu 21. ledna od 17 hodin.