Základní část extraligy končíme na jihu Čech

O motivaci má oslabený domácí celek postaráno. V současné době hraje bez dlouhodobě zraněných univerzála Geverta a smečaře Fily. Jihostroj bojuje o co nejlepší výchozí postavení pro čtvrtfinále play off, aby měl výhodu domácího prostředí. 
Po středeční výhře v rámci televizní dohrávky 21. kola ve Zlíně v poměru 3:0 je před zápasem s naším celkem na 3. místě tabulky. České Budějovice nastoupily pod vedením trenéra Reného Dvořáka ve Zlíně v této základní sestavě: Habr, Hackworth, Mach, Sobotka, Kuliha, Michálek, Kryštof. 
Postavení v lepší čtyřce pro vyřazovací boje bude v posledním zápase hájit před dotírajícími týmy Příbrami a Brna. A to by se jim mohlo podařit, protože Příbram hraje na palubovce druhého Karlovarska a Brno jede do Kladna, které vévodí tabulce extraligy. 
Náš tým by se v případě výhry a neúspěchu Liberce mohl ještě posunout na 6. místo, ale rozlosování soutěže je proti nám. Obhájce titulu Liberec hostí v posledním kole Benátky nad Jizerou, které sice bojují o poslední místo do play off, ale Liberec je jasným favoritem zápasu. Navíc svěřenci Michala Nekoly ještě doufají, že by při souhře příznivých okolností z výsledků ostatních zápasů mohli nakonec na úkor Brna nebo Příbrami skončit na 4. místě tabulky. 
Držme klukům palce v sobotu 11. března od 18 hodin při internetovém přenosu TV COM, ať se kvalitním výkonem naladí na blížící se play off.