Netradičně ve čtvrtek od půl páté hostíme Příbram


Kocouři Příbram jsou pravidelným účastníkem play off. Jak je v týmu Příbrami zvykem, těží ze své výborné mládežnické základny. Tahounem týmu bude opět bezesporu nestárnoucí Martin Böhm. Otázkou je, jak se podaří zapracovat do týmu nové zahraniční akvizice v čele s ukrajinským nahrávačem Dolgopolovem a australským blokařem Grahamem. Na liberu bude obranu dirigovat zkušený David Juračka. Cílem takto složeného týmu by mělo být určitě místo mezi nejlepší čtyřkou. Zkušený a temperamentní trenér Martin Kop může počítat s bouřlivou diváckou kulisou, kterou je Příbram vyhlášena.
Příchody: Jaroslaw Lech (POL) - St.Quentin, Dmytro Dolgopolov (UKR) - Pallavola, Stanislaw Wawrzyńczyk (POL) - VK Nitra, Graham Beau (AUS), Martin Kop - Praha, odchovanci Ivo Hulpach, Adam Rosenbaum, Lukáš Trojanowicz.
Odchody: Kohlmann, Passier, Živanovič, Hrdý, Renovica, Rychecký, Pantič.
Příbram v dosavadním průběhu extraligy porazila doma Odolenu Vodu 3:0 a naposledy otočila nepříznivý stav se Zlínem z 0:2 na sety na konečných 3:2. Trochu nečekanou porážku 3:1 si svěřenci Martina Kopa připsali v Benátkách nad Jizerou.
Přijďte povzbudit naše hráče do haly Sareza a to ve čtvrtek 18. října od 16:30 hodin.