Prověří nás lídr tabulky Karlovarsko

První polovinu základní části zakončíme v sobotu 26. listopadu od 18 hodin na palubovce loňského mistra z Karlovarska. V zápase prvního s posledním můžeme jenom překvapit.
Obhájce titulu šlape v extralize jako hodinky. Vyhrál doposud všech jedenáct utkání. Souběžně s tím se postavil v Lize mistrů silným týmům, polskému Kedzierzyn-Kozle a italskému Trentinu. V obou zápasech vzalo Karlovarsko favoritům set a prohrálo nakonec 1:3.
Trenér Jiří Novák pracuje v letošní sezoně s pozměněným kádrem na několika postech. Novými tvářemi se stali finský smečař Jukhami, ústecký nahrávač Kasan, slovenský univerzál Lamanec. Na stejném postu nastupuje jeho polský konkurent Sasak, novou tváří je také australský blokař Weir.
Kádr VK Karlovarsko:
Nahrávači – Keemink, Kasan
Univerzálové – Lamanec, Sasak
Blokaři – Weir, Zajíček, Patočka
Smečaři – Jukhami, Wiese, Pastrňák, Ihnát
Libera – Pfeffer, Kočka
V posledním extraligovém zápase porazilo Karlovarsko nováčka z Benátek nad Jizerou 3:0. Náš sobotní soupeř nastoupil v této sestavě: Martti Juhkami, James Wier, Wessel Keemink, Jakub Ihnát, Vojtěch Patočka, Patrik Lamanec, libera Daniel Pfeffer, Martin Kočka. Střídali: Jan Kasan, Matěj Pastrňák, Kewin Sasak.
Sledujte další naše extraligové utkání na webu volej.tv.