Po Vánocích hostíme Odolenu Vodu

Po vánočních svátcích ve čtvrtek 28. prosince od 17 hodin vstupujeme do druhé poloviny základní část extraligy domácím utkáním proti Odoleně Vodě.
Náš soupeř si drží s pohodlným náskokem sedmi bodů šesté místo v tabulce, které znamená přímý postup do čtvrtfinále play off. Odolka z dvanácti utkání vyhrála osm. Poslední výjezd k našemu nejbližšímu rivalovi do Frýdku – Místku se jí nevydařil a prohrála s týmem Beskyd 2:3. V domácím prostředí naopak náš nadcházející soupeř splnil roli favorita a ve třech setech porazil Benátky nad Jizerou.
V pohárové Evropě v Challenge Cupu Odolka vypadla v osmifinále s finským týmem Akaa Volley dvakrát 1:3. Za soupeře nastupuje náš bývalý univerzál Matěj Šmídl. Odolena Voda nastoupila v této sestavě: Durski, Svoboda, Blumbergs, Hladík, Chevalier, Carabali, libera Rasineprä, Hadrava. Střídali: Šulc, Démar, Kern, Melichar, Jachnicki.
My jsme se na před Vánocemi dočkali domácí výhry nad Zlínem 3:1 a v tabulce jsme na dohled dvou bodů na desáté Benátky nad Jizerou, které drží poslední postupové místo do předkola play off. V prvním zápase jsme prohráli se Středočechy na jejich palubovce 3:1, kdy jsme jediný dlouhatánský set vyhráli 33:31.
Přijďte povzbudit naše hráče 28. prosince od 17 hodin do haly Sareza v boji za dalšími extraligovými body.