Starý volejbalový rok uzavřeme na Kladně

Posíleni dvěma extraligovými výhrami v řadě, které orámovaly vánoční svátky, půjdeme po skalpech Zlína a Odoleny Vody bojovat proti druhému celku tabulky z Kladna. Poslední utkání roku 2023 sehrajeme v sobotu 30. prosince od 19 hodin.
Kladno prožívá vynikající sezonu. Sice se již rozloučilo se všemi poháry. V Evropě v CEV Cupu vypadlo s francouzským týmem Nantes (3:2 a 0:3), v domácím poháru zase s Dobřichovicemi 2:3. Zato v domácí extraligové soutěži z 12 zápasů 11 vyhrálo. Jediná porážka přišla v domácím prostředí s obhájcem titulu Lvy Praha 1:3.
Kladno mělo ve čtvrtečním kole volný los. V prvním vzájemném utkání jsme doma našemu sobotnímu soupeři podlehli 0:3 (-19,-23,-19), ale náš výkon rozhodně v úvodu sezony tehdy nebyl špatný.
Poslední extraligový zápas vyhrálo Kladno v Příbrami 0:3 (-22,-18,-19) a nastoupilo v tomto složení: Graham, Neves, Gonçalves, Zajíček, Platačs, Seppänen, libero Fernandez. Střídali: Kyjanica, Čeketa.
Držme našim hráčům palce v sobotu 30. prosince od 19 hodin třeba u přenosu webu volej.tv, aby si připsali další důležité body v boji o předkolo play off.