Na Beskydy jdeme už s Peterem Michalovičem

Tento týden začíná pro náš tým, do kterého se vrátil po deseti sezonách univerzál Peter Michalovič, rozhodující fáze základní části extraligy. V následujících zápasech s týmy spodní poloviny tabulky budeme chtít vybojovat co nejvíce bodů, abychom si zajistili účast v předkole play off. V sobotu 3. února se od 19:30 utkáme s Black Volley Beskydy ve Frýdku - Místku.
Na deváté Beskydy ztrácíme pět bodů. Náš sobotní soupeř se sice drží od počátku sezony na místech znamenající účast v předkole play off, nic jistého ale nemá. Regionálnímu rivalovi máme co vracet, protože v domácím prostředí jsme prohráli 1:3 (-26,-22,20,-22).
Beskydy ze 17 odehraných zápasů vyhrály šest. Naposledy prohrály hladce na palubovce Karlovarska 3:0 (17,21,21). Svěřenci Michala Provazníka nastoupili v této sestavě: Roman, Koloušek, Goncalves, Perry, Benda, Damylov, libero Míček.
Beskydy jsou ve Finalfour Českého poháru, kde se 25. února v semifinále utkají v Táboře se Lvy Praha.
Přijďte v sobotu 3. února od 19:30 hodin povzbudit naše hráče i s posilou Peterem Michalovičem od 19:30 hodin do haly ZŠ Pionýrů 400 ve Frýdku – Místku nebo držte palce u přenosu webu volej.tv.