Béčko potvrdilo v Orlové jasnou roli favorita


První utkání: Slezan Orlová - VK Ostrava B 0:3 (-14,-20,-16)
Sestava: František Mýlek, Michal Halecký, Daniel Karol, Radek Beneš, Pavel Zeman, Michal Březina, libero: Martin Lindovský.
První set probíhal jasně v naší taktovce. Od začátku setu jsme si vytvořili pětibodový náskok, který se nám dařilo dále navyšovat.
V dalším setu nám přestal vycházet servis a hra se na chvíli vyrovnala. V prostřední části se projevila naše kvalitnější hra na síti. Vytvořili jsme si bodový odstup a ten se nám dařil udržet až do konce setu.
Ve třetím dějství byl soupeř přehrán ve všech herních činnostech. Snad jedinou zajímavostí byly střevní potíže nahrávače Dana Karola.
Druhé utkání: Slezan Orlová - VK Ostrava B 0:3 (-15,-17,-14)
Sestava: František Mýlek, Michal Halecký, Daniel Karol, Radek Beneš, Michal Urban, Michal Březina, libero: Martin Lindovský.
Začátek prvního setu začal pro Orlovou slibně. Poté ale došlo na pár sporných míčů, hráči Orlové věnovali více pozornosti hádkám s rozhodčím než hře a nechali si set utéct desetibodovým rozdílem.
Do druhého setu nastoupil na post nahrávače Pavel Zeman. Hra se vyvíjela podobně jako v prvním setu. Orlová měla pár záchvěvů, ale potom set ztratila hlavně špatným příjmem a chybami v poli.
V posledním setu se nic nezměnilo, Orlová stále špatně přijímala, kupila chybu za chybou. K vítězství nás dovedl kvalitní servis a stabilní hra na síti.