Naší povinnosti je proti ČZU Praha naplno bodovat


ČZU Praha je zatím na desátém, posledním postupovém místě do předkola play off. Z deseti utkání Pražané tři vyhráli. Dokázali porazit 3:2 Benátky nad Jizerou, 3:0 Zlín a 3:1 Odolenu Vodu. V posledním utkání prohrála ČZU doma 1:3 s Ústím nad Labem.
V týmu trenéra Miroslava Malána došlo po uplynulé sezoně hlavně k četným změnám. Největšími posilami jsou smečař Kuliha z Českých Budějovic a nahrávač Matyáš Démar, který se vrátil ze zahraničí.
Příchody: Jan Kuliha (VK České Budějovice), Matyáš Démar (Nantes/Francie), Martin Kop, Jan Svoboda, Pavel Horák, Tomáš Čermák, Jakub Tobišek - junioři ČZU.
Odchody: Jakub Sobek (bez angažmá), Martin Pondělíček (hostování Ústí nad Labem), Michal Záveský (hostování TJ ČZU Praha), Daniel Hykš (Sokol Dobřichovice), Michal Lohr (ukončení kariéry), Martin Hudák (hostování Benátky nad Jizerou), Jonáš Celerýn (Benátky nad Jizerou), Sadílek (Benátky nad Jizerou), Jan Hrdý (hostování Příbram).
Přijďte povzbudit náš tým, aby v sobotu od 17 hodin v hale Sareza potvrdil roli mírného favorita a zvítězil za tři body.