Čeká nás další těžký zápas s Karlovarskem


Tým Jiřího Nováka sehrál stejně jako my Final four Českého poháru. V semifinále porazil Liberec a ve finále prohrál v pěti setech tím nejtěsnějším možným poměrem dvou míčů ve zkrácené hře s naším přemožitelem Jihostrojem České Budějovice. Karlovarsko se tak ani napočtvrté nedočkalo trofeje v rámci druhé domácí soutěže.
V extralize jsme v prvním utkání doma prohráli s Karlovarskem ve třech setech, když jsme se soupeřem drželi krok pouze v prvním dějství zápasu. Naše pozice na 10. místě tabulky a tím zisk poslední volné vstupenky do předkola play off je zápas co zápas pravděpodobnější. Naopak Karlovarsko při bilanci 16 výher a 3 porážek je jen bod za vedoucími Českými Budějovicemi a bude určitě ve zbylých třech kolech základní části usilovat o celkové první místo.
Naši hráči po velmi špatných výkonech v zápasech s Odolenou Vodou a Libercem předvedli v pohárovém semifinále s Jihostrojem České Budějovice zlepšený výkon a neprodali kůži lacino. Ve třetím setu bylo dokonce za stavu 21:17 velmi blízko k prodloužení zápasu. Utkání s Karlovarskem můžeme sehrát uvolněně a kvalitním výkonem tak znepříjemnit domácím roli favorita.
Karlovarsko nastoupilo v posledním utkání proti Českým Budějovicím v této sestavě: Wiese, Patočka, Keemink, Vašina, Zajíček, Indra, libero Pfeffer. Střídali: Fišer, Ihnát. Trenér Jiří Novák.
Držme našim klukům palce třeba u internetového přenosu na webu volej.tv.