Těžký víkend přinese souboje s pražskými Lvy a Odolenou Vodou

Naše hráče o víkendu čekají dva těžké venkovní zápasy. V soboru 28. října od 17 hodin se střetneme s obhájci titulu Lvy Praha a v neděli se představíme ve stejný čas na palubovce Odoleny Vody.
Oba naši nadcházející soupeři se střetli ve druhém kole a favorité z Prahy vyhráli na palubovce soupeře 3:0.
Týmy se představily v těchto sestavách:
Odolena Voda: Carabali, Durski, Chevalier, Blumbergs, Kern, Šulc, libera Rasinperä, Hadrava. Střídali: Hladík, Svoboda, Démar.
Lvi Praha: Vodička, McCarthy, Schouten, Madsen, Crer, Thiel, libero Tláskal. Střídali: Kollátor, Janouch.
Obhájce z titulu z Prahy přivítal v letní přestávce opět několik nových hráčů, které bude potřebovat také při účasti v Lize mistrů. Do kádru Pražanů přišli argentinský blokař Crer, dánský smečař Madsen a německý nahrávač Thiel. Hlavním trenérem zůstal Argentinec Juan Manuel Barrial.
Zatímco u pražského týmu jsou jasné ambice na obhajobu titulu, Odolena Voda by ráda patřila do nejlepší šestky soutěže a postoupila po základní části přímo do čtvrtfinále play off.
Ani Aero nezůstalo pozadu ve změnách směrem k posílení kádru. Novými tvářemi jsou litevský blokař Blumbergs, americký blokař Kerkvliet, kanadský univerzál Kern, finské libero Rasinperä a z Benátek nad Jizerou přišel polský nahrávač Durski
Druhým rokem vede tým Aera polský trenér Marcyn Krys.
Po oba dny držte našemu týmu palce od 17 hodin při přenosu na webové stránce volej.tv, ať naši hráči dovezou do Ostravy nějaký ten bod.