V sobotu se v derby popereme o naše první body

V regionálním derby s Black Volley Beskydy se náš tým bude snažit připsat na své konto první extraligové body. Derby proběhne v naší hale Sareza v sobotu 25. listopadu od 17 hodin.
Ze zápasů těžkého úvodního losu extraligy jsme nevytěžili ani bod, i když jsme proti špičce extraligy sehráli několik výborných setů. Bohužel jsme je nedovedli do vítězného konce.
Beskydy ze sedmi úvodních zápasů dvakrát vyhrály, když doma porazily ve čtyřech setech Příbram a v Brně dokázaly zvládnout všechny koncovky odehraných tří setů. Navíc doma Beskydy vzaly bod dosud poslednímu neporaženému týmu tabulky z Kladna. Těžší soupeři z posledních kol našemu sobotnímu soupeři uštědřili čtyři porážky v řadě, naposledy Black Volley prohrál doma ve třech setech s Karlovarskem.
Novým asistentem trenéra Michala Provazníka se stal v létě náš bývalý blokař Vojtěch Bauman. Z výpomoci v našem týmu se vrátili Marek Perry a Tomáš Mišek. Z rakouského angažmá u našeho bývalého trenéra Zdeňka Šmejkala z Waldviertelu se zase vrátil smečař Marek Mečiar.
V posledním utkání s Karlovarskem nastoupily Beskydy v této sestavě: Hilšer, Mečiar, Guimaraes, Perry, Malík, Danylov, libero Míček, Krejčíček. Střídali: Přibyl, Benda, Sztolarik, Koloušek, Mišek.
Přijďte povzbudit naše hráče v sobotu 25. listopadu od 17 hodin na cestě za prvními extraligovými body.