Těžký zápas s příbramskými Kocoury

Osm zápasů je za námi a náš extraligový tým čeká na první bod. Ten nepřišel ani v sobotním derby doma s Black Volley Beskydy a nyní nás čeká venkovní a o poznání těžší zápas na palubovce Příbrami, kde se v sobotu 2 prosince od 17 hodin postavíme tamním Kocourům.
Příbram převzal před touto sezonou nám v Ostravě velmi dobře známý zkušený trenér Lubomír Vašina, který přišel ke Středočechům z Ústí nad Labem. Novými tvářemi jsou argentinský blokař Ignacio Benitez, brazilský smečař Gabriel Franco, ukrajinský smečař Stanislav Lyzanets, jeho krajan univerzál Volodymyr Tevkun a univerzál pražských Lvů Jiří Toman. Před sezonou skončila s aktivní činností ikona Příbrami smečař Martin Böhm.
Příbram si zatím vede velmi dobře. Z devíti zápasů pět vyhrála a atakuje pozice v první šestce, kdy ztrácí na šestou Odolenu Vodu pouhé tři body, i když středočeský rival má o zápas více.
V posledním zápase prohrála Příbram v Liberci 3:1. Náš sobotní soupeř nastoupil v této sestavě: Ignacio Benítez, Daniel Rosenbaum ml., Filip Ureš, Martin Šábrt, Volodymyr Tevkun, Stanislav Lyzanets, libero Michele Verasio. Střídali: Gabriel Franco, Adam Rosenbaum, Jiří Toman, Lukas Toth.
Držte našim hráčům palce u přenosu volej.tv, ať v sobotu 2. prosince od 17 hodin dosáhnou na první extraligové body.