Mark Olsen

V bulletinech představujeme naše nové hráče. Při zápase s Benátkami to byl Mark Olsen:
O Ostravě nevěděl vůbec nic, o Česku jen něco málo od bývalých spoluhráčů, kteří u nás hráli extraligu. Ale teď po americku tvrdí: „Život a město jsou úplně jiné než v USA, ale já už ho miluji...“ Ale pak přece jen zaváhá: „No, uvidíme, jestli se to nezmění, až začne padat sníh.“ To souvisí s jeho rodištěm. „Vyrostl jsem ve městě Mesa v Arizoně v USA. V zimě nemáme žádný sníh a v létě může teplota dosáhnout až 48 stupňů Celsia,“ říká Mark.
A pak komentuje svou cestu k volejbalu: „Hrál jsem basketbal od doby, kdy jsem začal chodit, až do svých 16 let. Pak jsem objevil volejbal a od té doby ho hraju. Volejbal je jedinečný sport a vzrušení z bloku nebo rozbití útoku je návykové.“
Volejbalový vzor
Robertlandy Simon
(pozn.: Robertlandy Simón Aties /1987/ je kubánský volejbalový hráč, který je členem kubánské reprezentace. Za kubánský národní tým hrál v letech 2005 až 2010 a k týmu se vrátil v roce 2019.)
Nejsympatičtější sportovkyně
Elena Rybakina
(pozn.: Joanna Elena Andreyevna Rybakina /1999/ je kazašská profesionální tenistka ruského původu. Vítězka Wimbledonu z roku 2022.)
Oblíbený zpěvák, zpěvačka, skupina, píseň
Blink-182 and The Killers
(pozn.: Blink-182 je americká rocková kapela založená v Poway v Kalifornii v roce 1992. The Killers je americká rocková skupina založená v Las Vegas v roce 2001.)
Oblíbený film, seriál
It´s Always Sunny in Philadelphia and The Prestige
(pozn.: It´s Always Sunny in Philadelphia je nejdéle běžící americký sitcom. The Prestige je psychologický thriller z roku 2006 režírovaný Christopherem Nolanem.)
Nejkrásnější kout světa
Pláž Makapuu na Oahu na Havaji, kde ležím v písku a popíjím mai tai
Nejlepší relaxace
Dobrý film, horký čaj a deka, nejlépe, když je deštivý den
Oblečení, ve kterém se nejlépe cítíš
Tepláky a hodně velká mikina s kapucí
Nejoblíbenější jídlo a pití
Medová pálivá kuřecí křidélka, kokosové bobule Red Bull