Jedeme do Varů, a už se tam nechceme vracet


Před prvním zápasem měli pro motivaci hráči mimo jiné připravené video se souhrnem letošní dosavadní sezony Cesta VK Ostravy 18/19. Video připravil hráč družstva kadetů Honza Kovařčík. Najdete ho na https://www.youtube.com/watch?v=hGGClaZtZBY
Teď se tedy play off se přesouvá do Karlových Varů. Druhé utkání čtvrtfinálové série sehrajeme na palubovce Karlovarska v pátek 22. března od 18 hodin. V nádherném úterním zápase jsme doma vyhráli 3:2 a ujali se vedení v sérii hrané na tři vítězná utkání.
První zápas ukázal, že oba týmy se po letošních již pěti odehraných vzájemných zápasech velmi dobře znají. Kdo byl v úterním zápase agresivnější na podání, měl lepší obranu na síti i v poli, ten udával tempo zápasu. K velké radosti zaplněné haly jsme zcela jasně rozdílem sedmi bodů ovládli zkrácenou hrou a ujali se vedení v sérii.
V pátečním zápase budeme bojovat o druhý bod a tedy postupový mečbol do semifinále. Na palubovce soupeře jsme již dokázali letos zvítězit, kdy jsme v základní části ovládli tři koncovky a vyhráli 3:0 na sety.
V dalších čtvrtfinálových sériích uspěli v prvních zápasech favorité. České Budějovice porazily Ústí nad Labem, Liberec Odolenu Vodu a Kladno Brno.
Držte klukům palce při sledování přímého přenosu na TV COM, aby vítězným utkáním udělali tu nejlepší pozvánku pro naše skvělé fanoušky na třetí domácí zápas, který se bude hrát v hale Sareza v pondělí 25. března od 18 hodin.
A protože náš „dvorní“ fotograf Jaroslav Obsadný nemohl být na posledním zápase, upozorňujeme na dvě místa, kde můžete fotky ze zápasu najít:
Moravskoslezský deník:
https://moravskoslezsky.denik.cz/galerie/vk-ostrava-vk-cez-karlovarsko19032019ms.html?mm=9625268&back=3850791915-2518-57
Tomáš Jambor:
https://photos.google.com/share/AF1QipNbtUkoynHksum_Fhy9bsrZTEopL-9G_3TB595RT6Pg235GUb-dScxt3HEbeifv5Q?fbclid=IwAR0be7WXAovHnml3QdBPre497Ogg27XtSMqVgXb5JscbUULetxMJRXQOzQA&key=RVVaaWg0ckVJZjBTWVl2bWVlRXBQWVhzLUF0a0dR