Za prvními body do Ústí nad Labem

Těžký los je takřka za námi, kdy jsme v prvních čtyřech kolech potkali vesměs aspiranty na medaile. Nyní v sobotu 11. listopadu se od 17 hodin pokusíme získat první extraligové body na palubovce Ústí nad Labem. Pokud Severočechy porazíme za tři body, můžeme je místo nás poslat na poslední místo tabulky.
Ústí ve třech odehraných zápasech získalo jeden bod za domácí prohru v pěti setech s Odolenou Vodou a ještě je čeká dohrávka prvního kola s Benátkami nad Jizerou.
Kádr Ústí nad Labem prošel v letní přestávce mnoha změnami. Z Liberce přišel univerzál Tomáš Hendrich, z Příbrami na stejný post Ivo Hulpach. Na nahrávce působí ze Lvů Praha ukrajinský nahrávač Ivan Pliasetskyi. Dalšími zahraničními akvizicemi jsou kanadský smečař Levi Peterson Olson a jeho krajan na blok Navreet Suhan.
Lubomíra Vašinu na postu hlavního trenéra nahradil před touto sezonou Ondřej Žába. V posledním utkání prohrálo Ústí na palubovce pražských Lvů 3:0 a nastoupilo v této sestavě: Pliasetskyi, Olson, Suhan, Hulpach, Lank, Beer, libero Kořínek. Střídali: Fišer, Hendrich.
Ústí sehraje ještě před sobotním utkáním zápas předehrávaného 13. kola ve čtvrtek 9. listopadu v Ostravě - Třebovicích s Black Volley Beskydy. V tomto kole my máme volný los.
Držte našim hráčům palce v sobotu 11. listopadu od 17 hodin u přenosu volej.tv, ať konečně získají první letošní extraligové body.