Dva dny po prohře s Karlovarskem jedeme do Liberce

Opravdu náročný los prvních sedmi kol, kdy se nám do cesty kromě Ústí postavili všichni medailoví aspiranti letošní sezony, zakončíme dalším těžkým zápasem v sobotu 18. listopadu od 18:30 hodin v Liberci.
Severočeši jsou po sedmi odehraných kolech na pátém místě tabulky, když pět utkání vyhráli. Naposledy vydřeli dva body z palubovky Ústí nad Labem, kde jasně dominovali ve zkrácené hře 15:6.
Trenér Martin Demár letos pracuje s několika novými hráči. Nováčky v týmu jsou argentinský univerzál German Johansen, který se v naší extralize v minulosti uvedl velmi dobrými výkony v dresu Příbrami. Právě z hornického města dorazil na novou sezonu blokař Lukáš Trojanowicz. Další zahraniční posilou je peruánský blokař Daniel Urueña. Z hostování v Ústí nad Labem se vrátil smečař Radek Suda. Dále Dukla pracuje s mladými hráči, jakými jsou Adam Blažek, David Bryknar, Šimon Bryknar, Jan Pavlíček, Lubomír Staněk, Štěpán Svoboda a Tomáš Červa.
Ve čtvrtečním kole náš sobotní soupeř nastoupil v Ústí nad Labem v této sestavě: Ticháček, Johansen, Demar, Nivaldo, Trojanowicz, Urueña, libero Maar. Dále do utkání zasáhli Suda, Jemejlanovs, Svoboda, Šimon Bryknar.
Držme našim hráčům palce u přenosu volej.tv. Utkání v Liberci začíná v sobotu 18. listopadu v 18:30 hod.